WIE ZIJN WE

 


  // ZO VADER ZO ZONEN


"Als vader samen een bedrijf starten met je zonen is geen evidente keuze", aldus Jan Jacquemain. “Daarom hebben we vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Ieder van ons heeft een andere specialiteit, dat maakt dat we zeer complementair zijn en een brede waaier aan renovatiewerken kunnen aanbieden.”


In samenwerking met u als bouwheer halen wij het beste uit uw woning.VERTROUWEN


"Door vertrouwen te geven stel je jezelf afhankelijk op van een ander zijn daden. Daardoor moet je geloven dat een ander eerlijk is en dat hij het goed voorheeft."


Dit is niet evident in onze huidige maatschappij en zeker niet in de bouwsector. Het klinkt zelfs wat naïef.

Toch dragen wij vertrouwen hoog in het vaandel en zijn wij ervan overtuigd dat het beste werk geleverd wordt in vertrouwen.


PARTNERSHIP


We investeren in partnerships met onze vakmensen en met onze leveranciers, maar in eerste plaats samen met u als opdrachtgever, om in samenspraak tot een mooi resultaat te komen. Als familiebedrijf slaan we als vader en 2 zonen de handen in mekaar. Op vele vlakken zijn we complementair en versterken we mekaar als partners.  Met de nodige zelfreflectie vormen we een sterk, breed en all round team.


 

We zijn van alle markten thuis, maar de tendens van specialisatie kunnen we niet negeren. Daarom werken wij samen met gespecialiseerde partners waar we op vaste basis mee samenwerken. We hechten veel waarde aan deze samenwerking, waarin een duurzame relatie de enige manier is om kwalitatief en constructief samen te werken.

 


KWALITEIT


Het renoveren van uw woning dient met zorg te gebeuren. Samen met onze vakmensen halen we  dagelijks het onderste uit de kan om de hoogste standaarden te hanteren. We werken steeds een oplossing uit op maat van iedere klant om het beste resultaat te bekomen.


Wij staan garant voor vakbekwaamheid en kwaliteit om te voldoen aan uw hoogste verwachtingen.


Op ambachtelijke wijze werken wij aan een nieuwe toekomst van uw  woning.