een familiebedrijf in Schoten

Wij zijn Jan, Jeroen & Koen, kortom: Janco. Ons métier dat zijn verbouwingen en renovatieprojecten van afbraak tot afwerking. We verwelkomen u met een persoonlijke dialoog, met een glimlach én met heldere afspraken.

 


(e) hallo@janco.be     (t) 03 295 00 04


vacatures

Versterk jij ons team?

 

 

totaalrenovaties

Een totaalrenovatie, dat is veel stof en ook stof tot nadenken, daar beginnen we dan ook mee. In samenspraak met u, de architecten, ingenieurs en leveranciers stellen we een glashelder werkplan op én maken we een gedetailleerde offerte. Dan pas vatten we de werf aan met veel goesting om tot een resultaat te komen dat een warme thuis zal zijn voor u en uw gezin.

badkamer & keuken

afbraak, loodgieterij, elektriciteit, cv, vloeren, bezetting, tegelen & afwerking

 

De badkamer en keuken zijn allebei ruimtes die duurzaamheid nodig hebben. Wij hebben alle vaklui, machines en kennis aan boord om u te laten genieten van topgerechten in de keuken en een deugddoende wellnesservaring in de badkamer. Genieten, ook dat is Janco.

ruwbouw

afbraakwerken, funderingen, dakwerken, metselwerk, constructiewerk, bezetting, riolering, ramen, deuren, loodgieterij & elektriciteit

 

Het stevige werk, we leven ons graag uit en ook dat doen we met zorg en opgeruimdheid. We stropen dan ook onze mouwen op om ervoor te zorgen dat de letterlijke fundamenten en de complexe technieken tot in de puntjes verzorgd zijn.

interieur

schrijnwerk, binnendeuren, bezetting, schilderen, vloeren & tegelen

 

We dragen met veel plezier eraan bij om u een woning te geven die niet zou misstaan in de designrubriek van tijdschriften. Interieur gaat over kleur en verhouding, over het detail én de grote lijnen. Met Janco aan het roer komt u in de woonkamer helemaal tot rust en in die nieuwe slaapkamer is het wegdromen op twee oren.

vochtproblemen

behandelen opstijgend muurvocht & kelderdichting

 

Vocht is en blijft in ons klimaat een ernstig probleem voor zowel oude woningen als nieuwbouw. Wij hebben ons een paar jaar geleden toegelegd op deze problematiek en kunnen nu een blijvende oplossing garanderen via muurinjectie en heel betrouwbare stoffen. Op het droge blijven is dan ook een nieuw motto binnen ons familiebedrijf.